dinsdag 5 maart 2024 Menu

Invaller Roelofsen maakt het verschil voor Hierden

Roodhemden kruipen door winst richting top 2e klasse G

Gepubliceerd:zondag 8 februari 2015

In de tweede klasse G pakte Hierden in het eigen huis drie punten tegen Lelystad '67 (2-0), maar dat ging op zijn zachtst gezegd niet vanzelf.

Coach Peter Epe bracht breekijzer Michael Roelofsen 20 minuten voor tijd binnen de lijnen en hij was negen minuten later met een rake kopbal verantwoordelijk voor de eerste treffer. In de toegevoegde tijd leverde hij ook de assist van de 2-0 van Ali El Haddadi. ,,Nadat hij inviel veranderde er wel wat in het veld”, vond ploeggenoot Ugur Ayaz. ,,We hielden voorin meer de bal vast waardoor wij als middenvelders makkelijker konden aansluiten.”

De 27-jarige controlerende middenvelder vond wel dat een gelijkspel meer recht had gedaan aan het wedstrijdbeeld ,,Wij waren efficiënter in de afwerking, " oordeelde de oud-speler van DVS'33 en VVOG. ,,Zij maakten de kansen niet af en wij wel en dat beslist toch uiteindelijk de wedstrijd. We komen hierdoor dichter bij de bovenste plekken en richten ons op de nacompetitie.”

Ayaz denk ook dat hij volgend seizoen te bewonderen zal zijn in het shirt van Hierden. ,,Het is nog niet officieel maar ik denk dat ik nog wel een jaartje doorga want ik heb het hier super naar mijn zin.”