dinsdag 5 maart 2024 Menu

Rocco Keizer weer even koning van FC Horst

met twee treffers belangrijk aandeel in 4-1 zege

Gepubliceerd:dinsdag 25 november 2014

Eigen foto: Rocco Keizer krikte zijn seizoenstotaal op naar negen treffers

ERMELO- Rocco Keizer had zaterdag een belangrijk aandeel in de zege van FC Horst. De aanvaller maakte twee doelpunten in het met 4-1 gewonnen duel tegen Go Ahead Kampen.

De aanvalsleider van de nummer zes van de eerste klasse D is een nogal luie spits. In balbezit wil hij nog wel wat doen maar de oud-speler van VVOG, Zwart Wit’63 en Hulshorst heeft een broertje dood aan meeverdedigen en maakt vaak een wat ongeïnteresseerde indruk en lijkt dan heel nadrukkelijk te solliciteren naar een wissel.

,,De hele wedstrijd zie je hem niet en dan slaat hij toe en dat maakt hem tot een pure spits”, zegt ploeggenoot Andrews Letroit, die aan het terugkomen is van een hamstringblessure en vanaf de bank had toegekeken hoe keeper Valentijn Wellenberg bij een 2-0 voorsprong een penalty veroorzaakte waardoor de Kampenaren na een uur spelen weer konden aanpikken(2-1).

Tien minuten daarna deelde Keizer als een roofdier de genadeklap uit met een treffer uit de buitencategorie(3-1). Letroit:,,Een lange bal viel tussen twee verdedigers in. Hij nam bal op zijn borst en schoot zo over de keeper heen, een wereldgoal.”

Vlak voor tijd zorgde koning Keizer met een schuiver ook nog voor de 4-1.