dinsdag 5 maart 2024 Menu

Rood Wit’58 is vierde klasse ontstegen

irritaties nemen toe ondanks zegereeks van elf wedstrijden

Gepubliceerd:dinsdag 2 december 2014

HARDERWIJK- Technisch begaafd, met individuele kwaliteiten die het niveau van de vierde klasse ontstijgen. Rood Wit’58 beschikt over een bovenmodale groep voetballers met misschien wel als grootste tegenstander: zichzelf.

Met vier treffers en een assist had Jeffrey Kleijer zaterdag een groot aandeel in de 6-1 zege van de roodhemden op De Posthoorn, een bijelkaar geraapt bierelftal uit Amersfoort. Daarmee bleven de Puttenaren voor de elfde keer op rij zonder puntenverlies.

Niet aan de hand zou je zeggen, maar de werkelijkheid is anders. ,,We zijn dit niveau echt ontstegen en dat is wel zorgwekkend want je moet wel plezier houden", zegt de Harderwijkse coach Bert van den Brink. ,,Het viel me na de wedstrijd meteen op dat we niet meer blij waren met de overwinning. We stonden met 6-1 voor en moesten nog een halfuur spelen. Het liep niet meer en we liepen ons aan onszelf te ergeren."

Ook het feit dat topscorer Barry Grevengoed al drie wedstrijden droog staat, vormt deze week een punt van aandacht voor Van den Brink. Ook daardoor zijn irritaties ontstaan binnen het team.