dinsdag 5 maart 2024 Menu

Tervoert bezorgt Sparta Nijkerk drie punten

Voor het eerst sinds 30 augustus weer winst

Gepubliceerd:maandag 10 november 2014

LISSE- Op bezoek bij FC Lisse pakte topklasser Sparta Nijkerk voor het eerst sinds 30 augustus weer een competitiezege: 1-2.

Met twee treffers was Frank Tervoert de gevierde man. ,,Eindelijk weer eens drie punten en dat voelt geweldig ,” glunderde de tweevoudige doelpuntenmaker die zijn seizoenstotaal daarmee op elf treffers bracht. ,,Het was bikkelen en we speelden geen goed voetbal maar we hebben met zijn allen 90 minuten lang gestreden en dan trek je uiteindelijk aan het langste eind.”

,,Deze overwinning hadden we heel hard nodig. Daarom zijn we dolgelukkig met deze drie punten", aldus de opgeluchte coach Simon Ouaali. "De jongens verdienen een groot compliment want ze hebben gevochten als leeuwen en ik hoop dat bij een aantal spelers het kwartje is gevallen. Zodat we hierop voort kunnen borduren en de dingen niet te makkelijk opvatten.”

Sparta Nijkerk staat na de elfde speelronde nog wel op plaats 13. Een plek die aan het eind van de rit dwingt tot het spelen van wedstrijden om degradatie naar de Hoofdklasse te voorkomen en zich te handhaven in de Topklasse.

 

archieffoto: Frank Tervoert was tegen FC Lisse met twee treffers het goudhaantje