dinsdag 5 maart 2024 Menu

Toon Gerbrands gestrikt voor seizoensopening VVOG

Algemeen directeur PSV spreekt in Bowling Harderwijk

Gepubliceerd:maandag 24 augustus 2015

foto: VVOG

Harderwijk - Op woensdagavond 2 september a.s. komt algemeen directuer Toon Gerbrands van PSV spreken op de seizoensopening van voetbalvereniging VVOG in Bowling Harderwijk. De special guest zal een presentatie geven over samenwerken, inspirerend leiderschap en communicatie.

Het programma van de VVOG Business Commissie staat dit seizoen in het teken van het thema “Samenwerking” en dat lijkt goed aan te sluiten bij de kernboodschap van Toon Gerbrands.

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer en volleyballcoach. Ook was hij bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste.

Naast sportcoach was Gerbrands ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. In 2002 maakte hij als directeur de overstap naar voetbalclub AZ. Met de Alkmaarse club werd hij landskampioen in het seizoen 2008 – 2009 en pakte AZ de bekerwinst in 2013. Na 12 succesvolle seizoenen bij AZ maakte hij in 2014 de stap naar Eindhoven als algemeen directeur bij PSV. In zijn eerste seizoen behaalde hij direct succes met het winnen van de landstitel.

Ondersteund door zijn grote praktijkervaring zal Gerbrands de nadruk leggen op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en een goede communicatie. Zijn presentaties zijn niet alleen bruikbaar voor managers uit de sport, maar ook voor managers uit het bedrijfsleven.

De seizoensopening is speciaal bedoeld voor alle VVOG Business sponsoren en voor bijzondere door de VVOG Businesscommissie uitgenodigde gasten en relaties.

De avond in de bovenzaal van Bowling Harderwijk begint om 19.30 uur. Adres: Kolbaanweg 1. Opgeven kan tot zondag 30 augustus.

bron: VVOG