dinsdag 5 maart 2024 Menu

‘ We hebben geen kans weggegeven’

VVOG boek zakelijk overwinning

Gepubliceerd:maandag 3 november 2014

HARDERWIJK- ,,Je zou het een zakelijke overwinning kunnen noemen”, zei  Richard Haklander na het met 1-0 gewonnen duel van VVOG tegen het Aaltense ASZV.

,,De kans die we hadden, hebben we goed afgemaakt anders was het gewoon een 0-0 wedstrijd geworden want echt uitgespeelde kansen zijn er niet geweest,"vervolgde de 30-jarige routinier met een sigaretje tussen zijn vingers. ,,Ik had het idee dat we het heel belangrijk vonden om verdedigend goed te staan. We speelden het twee of drie keer niet goed uit en maakten net de verkeerde keuzes door een bal voor te geven op heuphoogte terwijl hij laag moest zijn. Dat zijn details maar die zijn vaak heel belangrijk in dit soort wedstrijden en dan kan het zomaar 2-0 of 3-0 worden. Nu was het het billenknijpen tot de laatste minuut maar we hebben geen kans weggegeven."

De blessuregevoelige aanvaller maakte de volledige speeltijd niet vol. ,,Ik kreeg in de eerste helft al een tik op mijn kuit. In de rust werd het wat stijver en na 75 minuten was het pijpje ook gewoon leeg."

 

op de foto: Richard Haklander