dinsdag 5 maart 2024 Menu

Weer geen winst voor kwakkelend Zwart Wit ’63

Laatste overwinning dateert alweer van 13 september

Gepubliceerd:maandag 3 november 2014

STROE- Ook na de achtste competitiewedstrijd is het derdeklasser Zwart Wit’63 niet gelukt om voor de derde keer dit seizoen te winnen.

Ondanks een goed begin waarbij de ploeg van trainer Joël Titaley zelfs nog op voorsprong kwam door Niels van der Ven, verloor het uiteindelijk met 2-1 van Stroe. ,,Dit is een heel zuur verlies,” zei Titaley. ,,Met wat meer geluk hadden we op 2-0 of 3-0 kunnen staan en dat was niet eens onverdiend geweest. Het voetbal zit er wel goed in want we creëren genoeg kansen om de wedstrijd naar ons toe te trekken maar het is net dat laatste beetje dat ontbreekt. We hebben nu een aantal keren gelijkgepeeld en verloren en dan gaat het ook tussen de oren zitten.”

Alleen tegen Oene en Teuge wisten de Harderwijkers dit seizoen de volle buit te pakken en leken meteen de goede weg te zijn ingeslagen. Maar dat bleek niet het geval want in de vijf wedstrijden daarna werden er maar drie punten gepakt. Ook zaterdag kon de ploeg niet overtuigen tegen een eveneens kwakkelend Stroe dat voor aanvang nog geen wedstrijd wist te winnen.