dinsdag 5 maart 2024 Menu

Zuiderzeecup 2015 bij VVOG

Voetbaltoernooi voor en met clubs langs de Zuiderzee

Gepubliceerd:woensdag 12 augustus 2015

foto: Vriendenstichting VVOG

Vanavond wordt afgetrapt voor de vierde editie van de Zuiderzeecup. De Harderwijkse thuisclub VVOG begint om 19.30 uur tegen SV Urk. Op het andere veld voetbalt SV Huizen tegen RKAVV. De organisatie van het voetbaltoernooi is in handen van oud-voetballers van de Vriendestichting VVOG.

Vier hoofdklassers strijden om de Zuiderzeecup. In twee wedstrijden wordt bepaald wie op zaterdag de finale gaat spelen. Op vrijdagavond is er ook het Veteranen 35+ toernooi. Deelnemers: DVS'33, Sparta Nijkerk, Hierden, Zwart-wit '63, FC Horst, DOS Kampen, SV Huizen en SV Urk.                                             

Op zaterdagmiddag 15 augustus spelen voorafgaand aan de finalewedstrijden van de Zuiderzeecup de tweede elftallen van VVOG, SV URK, SV Huizen en RKAV Voledam een onderling toernooi. Aanvang: 13.30 uur.

Om 14.30 uur begint de wedstrijd van de hoofdmachten om de 3e en 4e plek, waarna om 15.30 uur de finalewedstrijd begint. Om 17.15 uur volgt tot ongeveer 21.00 uur het eindfeest. Naast de prijsuitreiking is er dan ook de uitslag van de Grote Verloting.