dinsdag 5 maart 2024 Menu

Zwart-Wit'63 verlengt contract Titaley met twee seizoenen

takenpakket van Edese coach wordt uitgebreid

Gepubliceerd:zondag 14 december 2014

HARDERWIJK Zwart-Wit'63 heeft het contract met hoofdtrainerJoël Titaley met twee seizoenen verlengd. Momenteel is de trainer uit Ede bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdagderdeklasser, die halverwege de competitie op een achtste stek staat.


,,Zowel de spelersgroep, technische staf en de Technische Commissie gaven een positief advies aan ons," aldus voorzitter Henk Vermeer op de website van Zwart-Wit’63. ,,Hieruit blijkt wel duidelijk dat Joël prima binnen onze club past. Ondanks dat de resultaten nog wat achterblijven bij onze doelstellingen is wel degelijk een groei binnen de selectie waar te nemen. Daarnaast zijn wij met Joël overeengekomen dat zijn takenpakket wordt uitgebreid en hij een leidende rol gaat spelen in het ontwikkelen van onze jeugdtalenten. Uiteraard in nauw overleg met de jeugdtrainers en het hoofd Jeugd Opleiding. Dit geheel in overeenstemming met onze ambitie om onze jeugdopleiding nog verder te professionaliseren en zo ons eerste elftal te versterken met talenten die opgeleid zijn binnen onze eigen club."

Naast de hoofdtrainer zal ook assistent-trainer Koos Gardenbroek volgend seizoen weer aan de technische staf verbonden zijn.